Novčanik fashion Anekke FW23 crni NATURE SHODO 18x10x3 cm 37779-911 P48

Šifra: 400541


48,82

Dostupnost:
dostupno





Tip zatvarača: patentni zatvarač/zip
Dimenzije: 18x10x3 cm
Materijal: 100% PU (umjetna koža)
Unutrašnjost: podstava sa uzorkom, 100% poliester
RFID zaštita
Svaki proizvod u ovoj kolekciji je poput praznog platna na kojem je oslikana emocija. Dizajni u ovoj liniji kreirani su jedan po jedan, "oslikavajući" uzorak svake torbe kao da je jedinstvena slika od 360º. Osim toga, na svakom modelu pronaći ćete i zlatne linije inspirirane tehnikom "kintsugi", umijećem popravljanja nečeg što je slomljeno naglašavanjem njegovih prijeloma, kako bi se stvorila nova stvar koja je ljepša od originala. I naravno, detalji koji svaki komad čine jedinstvenim: inspirativne fraze, metalizirani logotipi, personalizirane ručke, nitne, igle... Možete li zamisliti da imate ekskluzivnu torbu, poput umjetničkog djela? S ovom kolekcijom to je moguće!
Novčanik ima RFID zaštitu, koja štiti kreditne/debitne kartice od neautoriziranih plaćanja, krađe podataka i demagnetizacije.
Kolekcija ima pečat Control Union Certifications B.V., koji jamči da se radi o recikliranom i ekološki prihvatljivom proizvodu.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se