O nama

Tvrtka Liber Domini d.o.o. osnovana je kao kontinuitet desetogodišnjeg rada u istoj djelatnosti osnivača društva.
 
Sjedište tvrtke nalazi se u Labinu što je jedna od mnogih prednosti Istre kao najrazvijenije regije u lijepoj našoj, te nam u sklopu vlastite infrastrukture omogućuje brzo i efikasno poslovanje duž čitave Hrvatske.
 
Višegodišnje iskustvo naših zaposlenika, te stručnost u poznavanju mnogih brendova omogućit će vam da u kratkom vremenu, na jedom mjestu i uz brzu dostavu dobijete sve potrebno za vaš ured i svakodnevno poslovanje Vaše tvrtke.
 
U našoj ponudi imamo i široku ponudu školskog pribora, te sve potrebno za opremanje vašeg školarca. Uz standardnu ponudu pratimo i trendove koji na tržištu donose sve inovativnije proizvode kako bi vam osigurali što veći asortiman i što bolje zadovoljavanje vaših potreba.
 
Godine rada i iskustva omogućile su nam da vlastitim poslovanjem osiguramo kvalitetnu organizaciju te poslovnu suradnju sa Vama dragi kupci koji ste znali prepoznati i cijenite naš rad a mi vašu vjernost!
 
Svaki Vaš dolazak cijenit ćemo; svaku Vašu vjernost nagradit ćemo!





Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se