Plaćanje i dostava

PLAĆANJE
 
Plaćanje je moguće izvršiti internet bankarstvom, općom uplatnicom/virmanom ili pouzećem. Podaci o plaćanju, tj. broj našega žiro računa te ostali podaci nalaze se na svakom računu odnosno ponudi koju primite putem e-mail-a. Sve cijene izražene su u eurima (€) i hrvatskim kunama (Kn). Robu pakriamo i šaljemo tek po primitku i evidentiranju uplate. U slučaju da vašu uplatu ne zaprimimo unutar sljedeća 3 radna dana, smatrat ćemo da ste odustali od kupnje. Račun za narudžbu dostavljamo u pošiljci zajedno s robom.
 
Ukoliko je izvršena uplata, a Liber Domini d.o.o. ne raspolaže naručenim proizvodom zbog nedostatka robe na skladištu, kupac će u primjerenom roku biti obaviješten, te će mu biti ponuđen alternativni rok isporuke, a ukoliko se kupac ne složi izvršiti ćemo povrat uplaćenih novčanih sredstava za nedostupan artikl. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu.
 
U slučaju gore navedene uplate, kupac odgovara i snosi rizik za točnost i istinitost dostavljenih podataka s obzirom na to da će Liber Domini d.o.o. izvršiti povrat sredstava sukladno dostavljenim podacima.
 
 
DOSTAVA
 
Proizvode za dostavu na području Republike Hrvatske je moguće naručiti prema uvjetima koji vrijede za svako područje dostave. Dostava se obavlja putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta a koju odabire Liber Domini d.o.o. Dostava se obavlja po uvjetima korištenja usluga dostavnih službi. Cijena proizvoda nije sa uključenom dostavom.
 

Cijena dostave proizvoda za pakete do 10kg na području kontinentalnog dijela Republike Hrvatske (sa uključenim PDV-om):
-  za narudžbe do 130€ iznosi 4,64€
-  za narudžbe veće od 130€ dostava je besplatna.
 
Nadoplata dostave proizvoda za pakete do 10kg na području OTOCI Republike Hrvatske (sa uključenim PDV-om):
- ugovorena cijena + 5€ nadoplate, koju ćemo prethodno najaviti ili poslati ponudu.
 

Dostava se smatra izvršena u trenutku predaje proizvoda dostavnim službama. Dostavne službe dostavljaju u roku od 2 do 3 dana od dana preuzimanja pošiljke, a iznimka su otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu, te se dostava vrši sukladno rasporedu dostavne službe i može trajati duže od navedenog. Rok za isporuku dostave počinje teći kad Liber Domini doo zaprimi uplatu na žiro račun ili narudžba bude odobrena. Subote, nedjelje i praznici ne računaju se u rok dostave.
 
U slučaju da kupac odnosno primatelj naruči robu i odbije ju primiti Liber Domini doo ima pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos u visini troška dostave te ostalih manipulativnih troškova iz cjenika dostave.
 
Ukoliko kupac odnosno primatelj kod preuzimanja robe primijeti oštećenja ambalaže koja upućuju na moguća oštećenja proizvoda kupac odnosno primatelj je dužan odmah reklamirati proizvod dostavljaču koji je istu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
 
Kupac odnosno primatelj dužan je prilikom uručenja provjeriti i sadržaj pošiljke na oštećenja i sve njezine pripadajuće dijelove navedene u specifikaciji proizvođača te u slučaju nedostataka ili oštećenja obavijestiti nas čim ranije, odnosno najkasnije u roku 3 dana od dana dostave. Naknadne reklamacije nismo u mogućnosti uvažiti.
Ukoliko se naručeni proizvod ne može isporučiti u navedenom roku biti ćete obaviješteni od našeg prodajnog agenta koristeći podatke koje ste naveli pri naručivanju.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se